Tien regionale orkesten bij Veluws Muziek Spektakel

EERBEEK – Op zaterdag 1 november vindt de tweede editie van het Veluws Muziek Spektakel plaats, in sporthal de Bhoele aan Händelstraat 45 in Eerbeek. Tien orkesten uit de regio, waaronder Eendracht Eerbeek, het Vaassens Fanfare Corps en Muziekvereniging OLTO Loenen, treden op en nemen een kijkje in elkaars keuken op muzikaal gebied.

De dag begint om 13.30 uur, waarna tot 22.00 uur alle orkesten aan bod komen. Twee juryleden beoordelen de orkesten, waarna omstreeks 22.15 uur de prijsuitreiking plaatsvindt.

Remke van Doorn, van de organiserende muziekvereniging OLTO Loenen, zegt: “Het is een unieke gelegenheid om bijna alle orkesten uit de regio te beluisteren op één dag. Voor elke vereniging is het leuk om voor een volle zaal te musiceren, daarom hopen wij dat we het publiek massaal mogen begroeten op het Veluws Muziek Spektakel”.
De zaal van sporthal de Bhoele is open vanaf 13.00 uur en de entree bedraagt € 5,-. Op www.olto.eu staat meer informatie, waaronder een tijdschema wanneer de orkesten optreden.

In 2011 heeft muziekvereniging OLTO Loenen het Veluws Muziek Spektakel voor het eerst georganiseerd. Het festival is bestemd voor de omliggende dorpen van Loenen. Het hebben van een fijne, muzikale dag is de belangrijkste reden om deze dag te organiseren. Door de muziekstukken door juryleden te laten beoordelen heeft het ook een serieus karakter. De organisatoren vertellen: “Dankzij de enthousiaste deelname van veel orkesten uit de omgeving werd het festival in 2011 een onvergetelijke, muzikale dag! Deze dag is ons zo bijgebleven dat we het daarom in 2014 opnieuw hebben georganiseerd.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.