Foto-expositie Willem Bosveld bij Stein

DOESBURG – Vanaf 9 november exposeert Willem Bosveld uit Amsterdam foto’s bij Stein Boeken in de Gasthuisstraat in Doesburg. Willem Bosveld (1957) werd geboren in Dieren en woont sinds 1978 in Amsterdam. Hij is van huis uit psycholoog en werkt in de Amsterdamse binnenstad bij een onderzoeksbureau, maar fotografeert daarnaast al lang. De laatste jaren is hij regelmatig gaan exposeren, in Amsterdamse galeries en op kunstbeurzen. Veel van zijn werk betreft Amsterdamse straatbeelden, vaak in de traditie van vroege fotografen als Olie en Breitner. De foto’s zijn zwart-wit en laten een stad zien die beelden oproept van een ver verleden. Toch is het de moderne stad. Daarnaast heeft hij recent een serie foto’s gemaakt van interieurs van verlaten Griekse huizen, in dorpen die langzaam leeglopen. Zowel de Amsterdamse als de Griekse foto’s hebben een ondertoon van melancholie en verstilling. De expositie is te zien van zondag 9 november tot en met zondag 4 januari.

www.stein.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.