Oproep voor ‘Vrijwilliger van het Jaar’ Bronckhorst

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst opent de aanmelding voor de verkiezing van de Vrijwilliger van het Jaar 2014. De gemeente zet vrijwilligers die zich onderscheiden graag in het zonnetje op de nieuwjaarsreceptie die komend jaar op 5 januari plaatsvindt in het gemeentehuis.

Uit drie genomineerden wordt ieder jaar de winnaar gekozen. Iedereen kan een vrijwilliger aanmelden. Deze persoon moet actief zijn in georganiseerd verband, bijvoorbeeld een stichting of vereniging, professionele of religieuze organisatie. Inwoners van andere gemeenten die in Bronckhorst vrijwilliger zijn, mogen ook aangemeld worden. Individueel vrijwilligerswerk zoals mantelzorg komt niet in aanmerking, maar de overkoepelende organisaties wel. Politiek vrijwilligerswerk is uitgesloten van deelname en personen die al een Koninklijke onderscheiding of ereburgerschap in de wacht sleepten kunnen ook niet meedoen.

Aanmelden kan tot 15 november via de website van de gemeente. De Vrijwilliger van het Jaar ontvangt naast de eretitel ook een bedrag van 250 euro (of 500 euro als het om een groep gaat). De overige twee genomineerden ontvangen 50 euro. Meer informatie: tel. 0575-750 250 of: info@bronckhorst.nl.

www.bronckhorst.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.