Viering 20-jarig jubileum PCOB Eerbeek

EERBEEK – Het was donderdagmiddag 16 oktober een feestelijke bijeenkomst bij de PCOB Eerbeek. Deze vond plaats in de Ontmoetingsruimte van de Kruiskerk. Bij de opening werden de zieken genoemd die een kaart met de namen van de aanwezigen krijgen toegezonden. Verder werd het lid Jan Boomsma die overleden is herdacht.

Op deze middag werd het 20-jarig jubileum gevierd. Het programma was heel gevarieerd. Er waren voordrachten, er werd gezongen, Roely Nieuwenkamp had een mooie gedichtenbundel samengesteld waaruit zij voorlas. Er waren muzikale intermezzo’s op de dwarsfluit van Ge Helmich. Hans Kamminga ondersteunde de zang met zijn accordeon. De feestrede werd uitgesproken door voorzitter Rens van Beem. Met een kleine 50 leden werd 20 jaar geleden van start gegaan. Voor ouderen is 20 jaar best iets om bij stil te staan.

Het bestuur is dankbaar dat veel leden ook achter de schermen een bijdrage leveren om de afdeling draaiende te houden. Dit betreft ook de mensen die zijn overleden en veel voor de afdeling hebben betekend, zij blijven in onze herinnering voortleven. De voorzitter noemde enkele hoogte punten uit de afgelopen 20 jaar, hierbij te denken aan de kerst en paasvieringen. De reisjes die gemaakt werden onder meer naar Gouden Handen in ’s Heerenberg , het Ambt Delden en het ‘t Loo. En niet te vergeten de sociale contacten het omzien naar elkaar. Verschillende leden leverden een bijdrage. Er werden nostalgische liedjes onder muzikale begeleiding gezongen, zoals onder meer, langs berg en dal en in het groene dal. Maar ook een PCOB-lied : Wij willen voor U zingen o God der eeuwigheid… Na afloop was er een drankje en een hapje. Alle leden die hebben meegewerkt aan de deze mooie bijeenkomst werden met een hartelijk applaus bedankt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.