Beekbergens Toneel

BEEKBERGEN – Het Beekbergens Toneel heeft afgelopen weekend weer vele mensen een gezellige avond bezorgd. Zowel vrijdag- als zaterdagavond genoten ruim 200 toeschouwers van De Klucht Die dekselse Lena Hopsasa. Het werd vlot gespeeld met de juiste mensen in de perfecte rol. De alleenstaande Geert Knol had geen zin om zijn verjaardag met z’n familie te vieren en kneep er stiekem tussenuit, maar kwam vermomd als zijn vriendin terug op z’n eigen verjaardagsfeestje. Dit kwam de familie niet uit want ze hadden erop gerekend dat hij niet terugkwam en ze waren dan ook de inboedel al aan het verdelen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.