NK Jeugd Kegelen in Doesburg

DOESBURG – Zondag 2 november zal het Kegelcentrum Doesburgh in het teken staan van de Nederlandse Jeugdkampioenschappen Kegelen. Meisjes en jongens uit heel Nederland, al dan niet lid van een vereniging, die op 1 januari de leeftijd van 21 jaar nog niet hebben bereikt, zullen dan strijden om zich kegelkampioen van Nederland te kunnen noemen.
De aanvang van deze wedstrijden is om 11.00 uur. De toegang is gratis. Ook toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom in het Kegelcentrum tegenover het zwembad Den Helder aan de Den Helder 2 in Doesburg. Bezoekers worden uitdrukkelijk verzocht gebruik te maken van de parkeerplaatsen van het zwembad.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.