Concert Vrouwen Vocaal geslaagd

RHEDEN – Zondag 26 oktober heeft Vrouwen Vocaal Velp het Franse project Nuit d’etoiles afgesloten met een sfeervol concert in de Oude Dorpskerk te Rheden.
Begin november begint het koor aan een ambitieus religieus project, met muziek uit verschillende tradities, zoals de Coral Hymns of Rig Veda van Holst en een mis van Rheinberger, aangevuld met liederen van o.a. Rutter, Distler en de Klerk.
Met dit programma wordt recht gedaan aan de multiculturele samenleving waar wij deel van zijn en aan de visie van dit vrouwenkoor: het ten gehore brengen van originele muziek afkomstig uit verschillende culturen. De uitvoering van het project vindt plaats in het voorjaar van 2015.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit project, het koor kan in alle stemgroepen versterking gebruiken. Enige koorervaring is gewenst. U kunt tot en met 17 november instromen, daarna wordt de stemindeling gemaakt.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.vrouwenvocaalvelp.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met Anda van Steinvoorn, 06-532 022 55.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.