Wilddagen bij Restaurant De Heideroos

EERBEEK – Restaurant De Heideroos gaat op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november voor de vierde keer de jaarlijkse wilddagen houden, met een voortreffelijk wildbuffet in een sfeervolle ambiance met live-muziek van Dave Goedman. Door het enorme succes van de afgelopen jaren worden er dit jaar zelfs drie dagen georganiseerd om aan de grote vraag met gasten te kunnen beantwoorden.

Het Partycentrum aan de Harderwijkerweg is compleet omgetoverd in een sfeervol herfstdecor, aangevuld met vele attributen die betrekking hebben op de wilddagen. Ook komt valkenier Reinier de Vries met zijn roofvogels zoals uilen en buizerds. Daarnaast zijn er optredens van Jachthoornblazers.

Dat een bezoek aan Restaurant De Heideroos altijd een avond lang genieten betekend, is bij velen inmiddels bekend. Daarnaast heeft De Heideroos ook faam gemaakt als ‘het wildrestaurant uit de omgeving’ met ieder jaar weer een ruime menukaart met diverse wildspecialiteiten.
In het Partycentrum van De Heideroos presenteert de keukenbrigade een luxe en uitgebreid wildbuffet met voor- en hoofdgerechten van het lekkerste wild. Ook de niet-wildliefhebbers zijn welkom, want voor hen zijn er genoeg heerlijke vis- en vleesgerechten. Maar het is ook een perfecte gelegenheid om te proeven of u misschien toch van wildgerechten houdt.
Bovendien staat ook een kok achter het buffet die uitleg over de diverse gerechten kan geven en tevens à la minute producten bereid. Na het hoofdbuffet kan iedereen ook nog genieten van een uitgebreid dessertbuffet.
Voor het volledige buffet en de brochure van de wilddagen kunt u ook kijken op de website van De Heideroos www.heideroos.nl onder Restaurant en Wilddag.

De gasten zijn welkom op vrijdag vanaf 18.00 uur, zaterdag vanaf 17.00 uur en op zondag vanaf 16.00 uur. Deelname alleen op reservering. De prijs van het uitgebreide wildbuffet inclusief dessert bedraagt € 48,50 p.p. (excl. consumpties). Voor reserveringen kunt u bellen met De Heideroos 0313-651253 of mailen naar info@heideroos.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.