Vishandel Peter & Ineke met nieuwe verkoopwagen in Doesburg

DOESBURG – Dubbel feest, donderdag aan het Burg. Keizerplein in Doesburg. Daar, voor de Aldi supermarkt, maakten Peter en Ineke de Graaf hun opwachting met een gloednieuwe verkoopwagen. De nieuwe viswagen is van alle gemakken voorzien en helemaal up to date waar het koeling, bereiding en werken betreft. "Bovendien vieren we dit jaar dat we dertig jaar onze vishandel hebben", vertelt Peter tussen de erg drukke bedrijven door. "En van die dertig jaar komen we al 29 jaar iedere week naar Doesburg!"

Naast Doesburg, staat het uit Spakenburg afkomstige paar drie dagen per week op een standplaats in Huisen. "Nee, wij doen geen markten. We hebben alleen vaste standplaatsen. In Doesburg eerst negen jaar iets verderop, bij de benzinepomp, en toen die werd afgebroken gingen we naar het Burg. Keizerplein. Een plek waar we nog steeds tot volle tevredenheid staan." Ook van de klanten, blijkbaar. De nieuwe verkoopwagen staat vol planten en bossen bloemen van klanten en terwijl we even staan te praten, komen enkele buurtbewoners een nog warme, versgebakken appeltaart brengen. "Peter en Ineke zijn een geweldig aardig stel en ze verkopen prima vis. Vandaar deze felicitatie", aldus de dame die de taart afgeeft.
Het geheim van het succes in Doesburg, is volgend Peter en Ineke kwaliteit. "We zorgen altijd voor een eersteklas haring. En we bereiden alles vers. Soms moeten mensen even een paar minuutjes wachten op hun gebakken visje, maar dan hebben ze wel altijd vers bereide vis."

Peter & Ineke staan iedere donderdag van 10.30 tot 18.00 uur op hun standplaats aan het Burg. Keizerplein in Doesburg – foto: Wencel Maresch
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.