Sari benefiet diner

ELLECOM – Op maandag 3 november houdt stichting SARI weer een Benefiet Diner in de Peerdestal in Ellecom. Doel is het opknappen van een montessorischool voor kansarme kinderen in India.

De Siragu School in het Zuid-Indiase Avadi biedt al twintig jaar met succes onderwijs en onderdak aan honderden straatkinderen. Zoveel aandacht als ze aan de kinderen geven, zo weinig tijd en geld hebben ze voor onderhoud aan het gebouw. Vooral de sanitaire voorzieningen en de vloeren hebben dringend een opknapbeurt nodig. En er is haast geboden, anders dreigt de Siragu School zijn licentie te verliezen! Met het Benefiet Diner wil Stichting SARI geld inzamelen om dit project te ondersteunen.
Diverse partijen hebben weer hun steun toegezegd, waaronder hoofdsponsors de Peerdestal en Kohinoor of India. Wie wil helpen om de school te renoveren, kan zich aanmelden voor het Benefiet Diner. Gasten genieten voor 45 per persoon van een heerlijk Indiaas buffet, inclusief welkomstdrankje. Ook zijn er mooie prijzen te winnen met het Rad van Avontuur, geschonken door diverse ondernemers en particulieren. Verder is de stichting blij met elke donatie. Dat kan via rekening NL28 ABNA 0484390120 of in de collectebus tijdens het diner. Reserveren voor het diner kan via stichtingsari@gmail.com of 06-22415328.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.