Echtpaar Van Engeland-Bouwmeester

EERBEEK – Het echtpaar Van Engeland-Bouwmeester was op donderdag 23 oktober precies 60 jaar getrouwd en kreeg daarom een bezoekje van Luuk Tuiten, loco-burgemeester van de gemeente Brummen. Hij feliciteerde het paar namens het gemeentebestuur en overhandigde hen een ingelijste kopie van hun trouwacte.
De inmiddels 86-jarige Albertus – Ab – Van Engeland en de 84-jarige Riek Bouwmeester wonen nog steeds samen aan de Harderwijkerweg in Eerbeek. "En we redden ons nog goed samen", aldus de bruid. "Je bent zo oud als je je voelt!"
Het paar kreeg tijdens hun huwelijk twee kinderen en heeft inmiddels één kleinkind en één achterkleinkind. Ab heeft altijd bij de papierfabriek van Sanders gewerkt, het huidige Coldenhove Papier. Riek deed en doet het huishouden én de tuin – foto: Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.