Knutselen voor Halloween

HUMMELO – De dagen worden korter, de pompoenen zijn rijp – kortom tijd voor Halloween. Wel in Hummelo in ieder geval, waar de Activiteitencommissie van Dorpshuis Hummelo dit jaar voor het eerst dit thema aangrijpt om een creatieve kindermiddag en een spooktocht te organiseren.

Op de ontzettend regenachtige woensdag in de herfstvakantie, konden kinderen uit Hummelo lekker warm aan de knutseltafel een mooie Halloweenlampion maken. Het Dorpshuis zorgde voor materiaal, de kinderen hoefden zelf alleen maar een glazen potje of een melkpak mee te nemen. De lange tafel in de Ruimte lag al snel vol met papier, scharen, lijm, papier, kralen en andere versierselen. Eén ding is zeker: de Hummelose kinderen gingen een spannende Halloweenavond tegemoet. De oudere kinderen mogen vrijdagavond 31 oktober ook nog meedoen met een spannende spooktocht. – Foto Lotte Bienias.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.