Nieuw Leven behaalt eerste prijs

ANGERLO – Op zondag 12 oktober heeft Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo deelgenomen aan het tweejaarlijkse Hanzefestival in Zutphen. Het festival werd op professionele wijze georganiseerd door Musidesk, een uitgever van bladmuziek voor muziekverenigingen.
Nieuw Leven, dat onder leiding staat van dirigent Ruud Lanters, heeft zich op uitstekende wijze gepresenteerd aan een professionele jury en het aanwezige publiek in de Hanzehof.
Er werden drie werken gespeeld waarvan vooral het werk Seagate Overture waardering en complimenten van de jury mocht ontvangen. Voor een orkest uit de basisklasse, waarin Nieuw Leven uitkwam omdat het orkest geen ervaring had met dit soort festivals, was de klankkleur en het samenspel uitstekend.

www.nieuwleven-angerlo.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.