Soos Klarenbeek ontvangt gasten

KLARENBEEK – Veel werk maakt het bestuur van de Ouderensoos Ons Genoegen in Klarenbeek van de jaarlijkse Gastensoos. De leden van de ouderensozen in Wilp, Hooiland, Beekbergen en Loenen krijgen hiervoor een uitnodiging. Een flink aantal had hier donderdag gehoor aan gegeven. Voorzitter Inge de Visser opende deze middag met een welkomstwoord. Zij vond het prettig dat de zaal van Dorpshuis Ons Gebouw goed gevuld was.

Toch ieder jaar weer een leuk moment om elkaar gezellig op deze wijze te ontmoeten en bij te praten. De toegang en de koffie was gratis maar zij vroeg aan de bezoekers wel hun medewerking om de lootjes te kopen om uit de kosten te komen. Dat hebben de bezoekers ook royaal gedaan en zijn werden beloond met vele leuke prijzen.

De middag werd verder gevuld met een optreden van Mientje uit Amsterdam. Bij haar eerste optreden kwam zij met een stofzuiger de zaal in en veegde links rechts met een doek over de glanzende (kale) koppen van de mannen. Zij vertelde met een Amsterdams accent over de lotgevallen van haarzelf en de familie in Amsterdam. Tussendoor probeerde zij ook de gasten in de zaal in haar optreden te betrekken. Na de pauze kroop zij in de huid van de moeder van Mientje en kwam met haar rollater, gekleed met knipmuts en ouderwetse kleding de zaal in. Zij vertelde uitvoerig over de verschillen van vroeger en nu.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.