60 Jaar getrouwd!

RHEDEN – Op 21 oktober bracht burgemeester Petra van Wingerden een bezoekje aan het echtpaar Jeurissen in Rheden in verband met hun 60-jarig huwelijksjubileum. Mevrouw Annie Jeurissen-Kemperman is geboren in Rheden aan de Steenbakkersweg op 4 juni 1931 en de heer Gerard Jeurissen op 20 april 1926 in Dieren aan de Hogestraat. De heer en mevrouw Jeurissen hebben elkaar ontmoet bij slagerij Burghart in Rheden waar de heer Jeurissen werkte als slagersknecht.

Na hun huwelijk heeft het echtpaar twee jaar bij de ouders van mevrouw Jeurissen gewoond aan de Steenbakkersweg en daarna is het echtpaar verhuisd naar de Korenbloemstraat in Rheden, waar ze nog steeds zelfstandig in goede gezondheid wonen. Het echtpaar heeft drie dochters, zeven kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.
Mevrouw Jeurissen heeft altijd aan amateurtoneel gedaan. Ze heeft tot haar 70e op de planken gestaan bij Toneelvereniging De Rhederijckers. Ook de heer Jeurissen was lid van deze vereniging. Hij deed allerlei werkzaamheden, onder andere voor de feestcommissie. Biljarten was ook zijn sport. Momenteel gaan ze elke woensdag naar gymnastiek voor ouderen. Ze lezen en puzzelen en kijken graag naar sport op TV. – Foto Lotte Bienias.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.