Herfstactiviteit obs Johanna Huiskamp

EERBEEK – Op vrijdag 17 oktober hebben alle kinderen van obs Johanna Huiskamp een super gezellige ochtend gehad met een leuke activiteit in het Kobuspark. Om de beurt kwam er een groep na een wandeling in het park aan. Daar wachtte een deel van groep 8 de kinderen op en begeleide groepjes bij het zoeken van dieren in het park en ook gingen zij op zoek naar plekken in het park waarvan een foto was gemaakt. De rest van groep 8 had zich als dier verstopt in het park, zoals een papegaai, een tijger, een slang, een konijn, een panda, een beer, een aap, een wolf, een kat en een ijsbeer. Na de activiteit in het park kregen de kinderen en begeleiders op school, van de ouderraad, een lekker bakje soep met een soepstengel. Het was weer een geslaagde ochtend met dank aan groep 8 en alle hulpouders!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.