Fashion meets Art bij Only for Men in Doesburg

DOESBURG – In het weekend van 25 en 26 oktober houdt de Mensperience Store van de succesvolle Nederlandse herenmodeketen Only for Men het evenement Only for Art. Tijdens deze dagen zet de Mensperience store de deuren open voor de artistieke man. Want wie zegt dat mannen niet van kunst houden?

Only for Men zal worden omgetoverd tot een prachtige expositieruimte, waar de zeer getalenteerde en veelzijdige kunstenaars uit Doesburg samenkomen om hun bijzondere werken aan het publiek te tonen maar ook te creëren. Doesburg laat zich van haar mooiste kant zien, dus zorg dat je erbij bent!
Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand graag met bijzondere ‘Only for Men’ evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven. Daarbij zoekt Mensperience voortdurend de samenwerking met de regio op. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door het Kunstlab Doesburg, een initiatief van de vereniging van creatieven in Doesburg.

Only for Men Mensperience is zaterdag 25 oktober open van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 26 oktober van 12.00 tot 17.00 uur en is gevestigd aan de Barend Ubbinkweg 9, 6981 EC Doesburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.