Jubilaris Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het Rhedense Thomassen Mannenkoor vierde zaterdag zijn 60-jarig bestaan met een jubileumconcert in de Dorpskerk. “Het is allemaal prima verlopen. De kerk zat helemaal vol en de bezoekers waren allemaal zeer tevreden”, vertelt voorzitter Herma Janssen. Toehoorders genoten, naast de zang van het bedrijfskoor, ook van optredens van de gastkoren Sixtessens uit Zutphen en De Twentse Zangers uit Rijssen. In de pauze werd de heer Henk van Dijk verrast met een oorkonde van het Thomassen Mannenkoor en een enveloppe met VV-bonnen. “Henk van Dijk is al sinds de oprichting van het koor lid en hij zingt ook nog steeds”, aldus de trotse voorzitter. Ook kreeg Van Dijk een oorkonde en een speldje van de Koninklijke Nederlandse Zangvereniging (foto). – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.