Weer open na de brand

RHEDEN – Het was zondag in vele opzichten een geweldige dag voor Peter en Marjolein Oversteegen. Tijdens misschien wel de laatste mooie dag van het jaar was het een razend drukke dag voor hun bedrijf. Bijna alle fietsen, steps en elektroscooters waren verhuurd. Maar eerst was daar in de vroege ochtend de heropening van hun bedrijfspand, dat zoals bekend ruim een jaar geleden volledig door een brand werd verwoest. Hun levenswerk ging op 8 september 2013 letterlijk een vlammen op.

Terugblikkend op dat veelbewogen jaar, waarin zoveel gebeurde en gebeuren moest, is duidelijk dat enorm veel werk werd verzet. Het moet veel energie en inzet hebben gekost. Maar die is ruimschoots voorhanden bij het ondernemerspaar en hun zeer betrokken medewerkers. Waar Peter Oversteegen het tijdens zijn openingsspeech even emotioneel te kwaad mee kreeg, was het moment waarop hij sprak over de medewerking die ze hadden ondervonden bij de wederopbouw van hun bedrijf. Wie goed doet, goed ontmoet, is een oude zegswijze, die op Oversteegen helemaal van toepassing blijkt. Maar hij was er zelf nog het meest verbaasd over, zo leek het.

Lovende woorden waren er van de Rhedense wethouder Nicole Olland, Jeroen Koe van Natuurmonumenten en van Patrick Peters namens het Toeristisch Platform Zuidoost Veluwezoom. Kunstenaar Jos Spanbroek bood namens die belangengroep een kunstwerk aan, dat symboliseert waarmee de Oversteegen’s zich bezig hielden en houden. Want zoveel werd zondag duidelijk; Sportieve Evenementen is weer terug op het oude nest en helemaal klaar voor de toekomst.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.