Coop Dieren wil voedselverspilling verminderen

DIEREN – De Coop supermarkt in Dieren probeert zijn klanten de komende weken een handje te helpen om voedselverspilling tegen te gaan. De winkel geeft in het kader van de campagne Sparen & Bewaren van tot en met zondag 23 november bewaartips, kliekjestips en tips om slim te koken. Ook kunnen klanten sparen voor de handige vershoud-dozen van Lock & Lock.

Danny Gerritsen, supermarktmanager Coop Dieren “Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Coop. Daar hoort ook het tegengaan van voedselverspilling bij! In samenwerking met het Voedingscentrum hopen we onze klanten bewuster te maken van voedselverspilling én dit te verminderen. Natuurlijk doen we dit op een creatieve manier, met heel veel bruikbare tips.”

Tijdens Sparen & Bewaren ontvangen klanten bij iedere 5 euro aan boodschappen één spaarzegel. Een volle spaarkaart telt tien spaarzegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 7 december 2014 ingeleverd worden. Bij inlevering van een volle spaarkaart kunnen klanten voor een superlage prijs Lock & Lock-dozen kopen. Voor meer informatie: www.coop.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.