Komend weekend Pasar Malam in Theothorne in Dieren

DIEREN – De jaarlijkse tropische markt in Dieren, de Pasar Malam, staat weer voor de deur. Deze kleurrijke markt wordt al weer voor de 24e keer georganiseerd door Pasar Oost West. Ook nu staan er in Dierense Sporthal Theothorne op 17 en 18 oktober weer de nodige stands met artikelen uit voornamelijk Aziatische landen. Ook het Indische en Molukse eten ontbreekt niet, net als de kleurrijke artiesten en dansgroepen.

Kortom, winkelen voor Sinterklaas en Kerst in een gastvrije tropische sfeer.

Op de Pasar is een grote variatie aan stands te bezoeken, zoals die met Javaans en Balinees houtsnijwerk, sieraden, handgemaakte sarongs, gebatikte kleding en bijzondere tropische vruchten en Indische snacks bij de Toko. Ook is er een waarzegster, het museum Tukar Menukar met antieke spullen uit het voormalig Nederlands-Indië en het publiek kan zich laten masseren door een echte Tukan Pitjit, een Indische masseur. Bijzonder is een stand met originele Indische koffie en thee met daarbij een likeurtje met de smaak van de bekende Indische spekkoek.

Na het winkelen op de Pasar is het heerlijk uitrusten bij het podium om te kijken naar optredens van twee uitstekende dansgroepen, Orchidee (foto) en Hawaiian Treasure, met opzwepende en lieflijke Hawaiiaanse en Tahitiaanse dansen. Iedere dag speelt een band; op zaterdag is dat de jonge formatie Wipe Out Selection, specialisten in onvervalste Indorock en op zondag Tea for Texas, één van Nederlands beste countrybands. Verder de Apeldoornse zanger en entertainer Ben Heart, Hans Milané, troubadour van onder meer het Indische lied en countryzanger Will Claase.
Pasar Malam in Sporthal Theothorne in Dieren. Zaterdag 18 oktober van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 19 oktober van 12.00 tot 19.00 uur.

Voor korting op de toegangsprijs gaat u naar: www.pasaroostwest.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.