Tutorial 17+ Open toernooi

EERBEEK – TC Eerbeek kijkt terug op een geweldig toernooi dat werd gehouden van zondag 5 tot en met zondag 12 oktober. Aan het toernooi werd deelgenomen door 221 spelers. Er werd gespeeld in twaalf onderdelen. Het toernooi vierde dit jaar haar eerste lustrum en TC Eerbeek is erg blij met de sponsoring van het toernooi door het bedrijf Tutorial opleidingen & advies. Robert van Overbeek, lid van TC Eerbeek en eigenaar van Tutorial werd door de toernooicommissie bedankt voor de sponsoring. Tijdens het toernooi bestond TC Eerbeek 45 jaar en het bestuur zorgde voor een zoete versnapering voor alle aanwezigen. Alle deelnemers ontvingen op hun eerste speeldag een boekje met consumptiebonnen en de clubhuiscommissie verzorgde de catering prima.
Er werden tijdens het toernooi spannende wedstrijden gespeeld en op zondag 12 oktober werden de finales gespeeld en aansluitend ontvingen de nummers 1 en 2 van elk onderdeel hun welverdiende prijs.

www.tceerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.