Leroy Lippets wint medaille excellent vakmanschap

DOESBURG – Leroy Lippets uit Doesburg heeft een medaille voor excellent vakmanschap gewonnen tijdens EuroSkills 2014, de Europese kampioenschappen voor beroepen die werden gehouden in het Franse Lille. Leroy deed mee aan de wedstrijd Grafisch Ontwerpen.

In totaal namen 450 kandidaten uit 25 landen deel aan EuroSkills, onder wie 32 Nederlanders. Als grafisch ontwerper geeft Leroy vorm aan media met stilstaande beelden en teksten. Hij geeft bijvoorbeeld advertenties, posters, huisstijldrukwerk, folders, brochures, kranten, boeken, presentaties en verpakkingen vorm. Tijdens de wedstrijd in Lille werd hij getest op zijn technische en creatieve kwaliteiten. Team Nederland, waarin behalve Leroy nog 31 andere Nederlandse wedstrijdkandidaten zaten, heeft in het Franse Lille 9 gouden, 2 zilveren, 2 bronzen en 18 medailles voor excellent vakmanschap (500 punten of meer) behaald.

www.euroskillsteam.nl/team-nederland/wedstrijdkandidaten
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.