Herfstvakantie bij De Roode Tooren

DOESBURG – Streekmuseum De Roode Tooren in Doesburg trapt de Herfstvakantie zaterdag 18 oktober af met een leuk programma voor de jeugd. Het museum is van 11.00 tot 16.00 uur geopend, jonge bezoekers kunnen een nieuwe speurtocht doen en er hangen in het hele museum opdrachten klaar om gedaan te worden. Dit alles onder het thema ‘Vind ik leuk’, waarin vriendschap centraal staat. In De Roode Tooren is daarnaast een tentoonstelling te zien over de kastelen in de regio, met de Spaanse soldaat die voor de poorten van kasteel Keppel staat. De entree van het museum is altijd gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.