Meisje uit Lieren gewond bij ongeval met scooter

BEEKBERGEN – De politie zoekt contact met een scooter-bestuurder die donderdagochtend 16 oktober op de Arnhemseweg in Beekbergen betrokken is geweest bij een ongeval. Een 14-jarig meisje uit Lieren raakte daarbij gewond.

Het ongeluk gebeurt omstreeks 07.50 uur, vlak voor het viaduct. Drie tienermeisjes fietsten vanuit Beekbergen richting Arnhem. Zij hoorden op een gegeven moment een scooter van achteren naderen. Ze reageerden hierop door zoveel mogelijk achter elkaar te gaan rijden. Op het moment, dat er echter nog twee meisjes naast elkaar reden, haalde de scooterrijder hen in. Tijdens het passeren werd één van de meisjes aangetikt, waarna zij ten val kwamen. Het meisje uit Lieren kwam daabij ongelukkig ten val en raakte even bewusteloos.

Omstanders verleenden direct eerste hulp en de alarmcentrale werd gebeld. Het meisje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in en vraagt of de scooterrijder zich wil melden. Van hem is bekend, dat hij een rugtas droeg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.