Inloopdag op De Boomgaard

DIEREN – Met een gezellige opening zijn de projectweken van De Boomgaard van start gegaan. Dit jaar sluit het thema ‘Poëzie is een feestje waard’ aan bij de Kinderboekenweek. Deze bestaat namelijk 60 jaar en heeft als thema Feest.
De opening werd met dans en het voorlezen van grappige gedichten verzorgd door de leerlingen zelf. Daarnaast doen de leerlingen van 1 t/m 17 oktober mee aan tal van andere activiteiten. Zo maken ze onder andere een illustratie bij een gedicht. Ook gaan ze zelf dichten onder leiding van kinderboekenschrijfster Linda Vogelesang en gaan de groepen 5 en 6 op schrijversbezoek.
Op vrijdag 17 oktober zal het project voor de leerlingen feestelijk worden afgesloten. Dan kunnen ook de resultaten van het literatuurproject bewonderd worden. Deze dag zijn ouders en belangstellenden van harte welkom. Van 08.30 – 9.30 uur bij het Open Podium op locatie Zuid (Schoolpad 3) en van 14.00 tot 15.00 uur bij de tentoonstelling op locatie Noordoost (Essenhof 2).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.