Coop Velp met geweld overvallen

VELP – De Coop-supermarkt op het Churchillplein in Velp is vanmorgen om 06.45 uur uur overvallen. Eén medewerker raakte bij de schermutseling die ontstond gewond aan het hoofd. Volgens de politie ging het om twee daders, beiden met bivakmutsen op. Later vrijdag werd bekend dat het om twee daders, beiden met een getint uiterlijk en in het zwart gekleed,

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden voor het opengaan van de winkel, kwamen de daders binnen en bedreigden op gewelddadige wijze een medewerker. Daarna vertrokken de overvallers.

Volgens getuigen dwongen de mannen een medewerker de deur van een kluis open te maken. In deze kluis zouden alleen kassa’s liggen, geen contanten. Het is niet bekend hoeveel het duo wat heeft buit gemaakt. De overvallers zijn de winkel via de achterkant ontvlucht.
De winkel wordt onderzocht door de politie.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.