Het Grote Gymfeest bij WIK in Rheden

RHEDEN – Overal in Nederland stellen gymclubs hun deuren open om kinderen de verschillende facetten van de gymsport te laten ervaren. Ook dit jaar doet WIK Rheden weer mee aan het Grote Gymfeest. Dit is een landelijk initiatief van de KNGU (koninklijke Nederlands Gymnastiek Unie) met als doel beweging onder kinderen te stimuleren.

Op woensdagmiddag 15 oktober van 14.30 uur tot en 16.30 uur zal het feest plaatsvinden. Alle kinderen uit Rheden en omstreken zijn dan van harte welkom in sporthal De Hangmat in Rheden om dit feestje samen met WIK te vieren. De kinderen kunnen deze middag niet alleen kennismaken met gymen en turnen maar hebben ook mogelijkheid mee te doen met streetdance, judo en vechtsport.
Meer informatie omtrent het Gymfeest is te vinden op Hetgrotegymfeest.nl. Wanneer kinderen zich aanmelden via www.hetgrotegymfeest.nl/inschrijven maken ze kans op een tuintrampoline van Berg Toys.
Namens het college van B & W zal wethouder van Sport Tjebbe Vugts deze middag komen openen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.