Shirtsponsor SJO Oeken-SHE F3

BRUMMEN – Bouw- en timmerbedrijf Maalderink & Smits uit Brummen heeft de F3 van VV Oeken en SHE van nieuwe shirts voorzien. Namens VV Oeken sprak Roy Jurriëns (sponsorzaken) een woord van dank richting Mark Maalderink en René Smits en voorzag beide partners van een mooie bos bloemen. Maalderink & Smits zijn inmiddels geen onbekenden meer binnen de VV Oeken-familie, aangezien ze ook aan de renovatie van de kleedkamers hun steentje bijdragen. Uiteraard zijn beide families ook fanatieke supporters bij hun kinderen die met veel plezier bij vv Oeken voetballen. Het gaat goed met VV Oeken. Daar waar de samenleving te maken heeft met een terugloop van het aantal kinderen, heeft de SJO (samenwerkingsverband Jeugd Opleidingen) Oeken-SHE een plus weten te realiseren in deze doelgroep. Ook het meiden- en damesvoetbal zitten enorm in de lift. Voor meer informatie zie www.oeken.nl of op www.vvshe.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.