Overleg over speelveld Putpad

DOESBURG – Naar aanleiding van een brief van de 7-jarige Lijne Klees en actie van Ineke Visser en Ina Timmer (twee buurvrouwen met kleinkinderen), is er onlangs een gesprek geweest met wethouder Fred Jansen over de gevraagde renovatie van een speelveld aan het Putpad in Doesburg. Het speelveld ligt er namelijk al geruime tijd slecht onderhouden bij.

Op woensdag 1 oktober kwam John Boerdam, ambtenaar van de gemeente Doesburg, met de buurkinderen overleggen over hun wensen voor de invulling van dit veelgebruikte speelterrein. Negentien kinderen waren daarbij aanwezig. De ideeën waren talrijk en varieerden van een kabelbaan tot een zwembad. Reëler was de vraag om kleine doelen voor het voetballen, maar ook andere speelwerktuigen konden de goedkeuring van de kinderen krijgen. Nu wordt er een plan voorbereid op het stadhuis. Daarna legt men dit voor op nieuw aan de jeugd. Ouders en kinderen waren zeer tevreden met de aanpak van de gemeente en zij hopen op een snelle invulling.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.