Man aangehouden vanwege hennepkwekerij in Dieren

DIEREN – Een 48-jarige inwoner van Renkum is donderdag door de politie aangehouden omdat hij twee hennepkwekerijen had. Eén in zijn bedrijfspand in Dieren en een in zijn eigen huis. Op beide plekken werden kweekruimtes aangetroffen.

Via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie op het spoor van de hennepkwekerij in het bedrijfspand van de Renkumer in Dieren. Daar stuitten agenten op ongeveer 130 hennepplanten. De eigenaar, die bij de ontdekking aanwezig was, werd aangehouden.

In zijn huis in Renkum vonden agenten op zolder ook een hennepkwekerij met ongeveer eenzelfde aantal planten. In beide kwekerijen werd illegaal stroom afgetapt. De kwekerijen zijn dezelfde dag nog ontruimd. Tegen de Renkumer is proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.