Jumbo Eerbeek alweer bij beste van Nederland

EERBEEK – De keten van Jumbo supermarkten groeit snel in Nederland. Inmiddels staat de teller al op bijna 500 winkels. De slogan van de snelst groeiende supermarktformule in ons land is: Elke Dag Beter. Om die uitdaging aan te gaan, organiseert Jumbo onder alle winkels een winkelwedstrijd gedurende de maanden september, oktober en november. Op een aantal momenten stapt een vierkoppige jury binnen en beoordeelt op dat moment de winkel op zo’n 200 aspecten.

Dinsdag kwam de heer Boudewijnse van het Jumbo hoofdkantoor op bezoek bij Jumbo Eerbeek. Hij kwam een heuglijk feit vertellen: na de eerste juryronde behoort de Jumbo van familie Heine tot de beste 20 van Nederland.
Dit nieuws werd enthousiast ontvangen door alle enthousiaste medewerkers en de aanwezige klanten. Bovendien ontvingen de medewerkers nog een winkelprijs, in de vorm van een Red Bull Experience.

Een heerlijke taart voor in de kantine ontbrak natuurlijk ook niet. Supermarkt eigenaar Casper Heine: "We zijn echt apetrots op dit tussenresultaat. In 2012 waren we al de beste Jumbo van Gelderland, maar de competitie is nu echt veel zwaarder, omdat er gewoonweg veel meer winkels zijn. De kans dat je daardoor de positie bij de landelijke top weet vast te houden, stijgt daardoor dus niet. Daarnaast worden de Jumbo winkels steeds beter en in 2012 waren er nog maar 290 winkels en nu dus al bijna 500. Des te mooier en grootser is deze prestatie van onze medewerkers. En des te trotser zijn we als familie op dit mooie resultaat. Op naar de volgende ronde!"
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.