Nieuwe sponsor heren 2 DWV

DOESBURG – Tijdens de thuiswedstrijden op 4 oktober in zwembad Den Helder, heeft DWV (Doesburgse Watersport Vereniging) een nieuwe sponsor onthuld. Het tweede herenteam van DWV heeft een capsponsor. Het jonge honden team kan dit jaar rekenen op ondersteuning van FDC (Food & Dairy Components) van Roel Smeenk uit Doesburg. Zoon en coach Thomas Smeenk is natuurlijk helemaal “in zijn nopjes” met deze sponsoring. “Het is het team van de toekomst voor DWV. Uiteindelijk komt hier een nieuw eerste zevental uit, waarmee we minimaal het niveau van het huidige eerste herenteam willen evenaren. Ik heb besloten om dit jaar zelf niet de competitie in te gaan, maar mijn aandacht alleen te richten op dit team. Er is nog een lange weg te gaan en alle ondersteuning is welkom. Vandaar dat ook mijn broertje Thieme (helaas niet op de foto) ook weer is gaan spelen. Vader Roel benadrukt ook de noodzaak van de continuering van het waterpolo binnen DWV. Het niveauverschil tussen Heren 1 en Heren 2 was te groot, dat verschil proberen we in de komende jaren kleiner te maken.”

www.dwvdoesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.