Man aangehouden na diefstal uit Rhedense schuur

RHEDEN – Het direct melden van een verdachte situatie bij de politie, bleek alweer resultaat op te leveren. Een 26-jarige inwoner van Zaandam werd woensdag in Rheden aangehouden nadat hij gereedschap uit een schuur had gestolen.

Een getuige zag woensdagochtend op de Heuvenseweg in Rheden een vreemde man lopen met een boodschappentas vol goederen. Hij waarschuwde een buurman en de politie. De buurman trof de Zaandammer aan op de Holleweg, echter zonder boodschappentas. De getuige ontdekte kort daarop dat er gereedschap uit zijn schuur miste. Agenten liepen de route die de Zaandammer had afgelegd nog eens terug en troffen de boodschappentas aan in de struiken. Bij controle van de inhoud bleek het te gaan om de vermiste gereedschappen. De Zaandammer bekende de diefstal en is later op de dag vrijgelaten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.