Home / Doesburg / Zwemclub ACZ Steenderen verkast naar Doesburg

Zwemclub ACZ Steenderen verkast naar Doesburg

DOESBURG – De zwemclub in Steenderen ACZ start zaterdag 20 september met een nieuw winterseizoen. Dat zal dit jaar niet in het Zutphense binnenbad zijn, maar in Zwembad Den Helder in Doesburg. Zweminstructrice Heidi Vredegoor: “In Zutphen zijn verbouwingsplannen en we kunnen nog niet inschatten hoe dat precies gaat lopen maar ons grote voordeel is vooral dat er in Doesburg meer zweminstructeurs inzetbaar zijn. Mara Rutjes is helaas gestopt. Lotte van Haren en Anneloes Hageman zullen de lessen het aankomend winterseizoen voortzetten. We zijn heel blij met de twee nieuwe en zeer ervaren zweminstructeurs. Erna Jolink blijft invalster.”

 

www.zwembadsteenderen.nl
Heidi Vredegoor, tel. 0575-451030
 

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.