Hoogste klantwaardering voor Procornea

EERBEEK – Contactlensfabrikant Procornea heeft de Centrop Award voor beste leverancier van contactlenzen en serviceproducten gewonnen. Deze award wordt toegekend aan de winnaar van het tevredenheidsonderzoek dat Het Centrop – inkooporganisatie van zelfstandige opticiens – jaarlijks onder haar leden houdt.

Het tevredenheidsonderzoek is in juli verspreid onder de ruim 450 leden van Het Centrop, om te meten op welke punten klanten tevreden zijn en waar mogelijkheden tot verbetering liggen. Op alle onderdelen scoort contactlensfabrikant Procornea hoger (8,58) dan gemiddeld (7,03). Hierbij zijn aspecten gemeten als: prijs-kwaliteitverhouding keuze voor zelfstandig ondernemers en productkwaliteit.
Per productgroep (contactlenzen & serviceproducten, monturen & zonnebrillen en brillenglazen) wordt aan de leverancier met de hoogste beoordeling de Centrop Award toegekend. Deze drie Awards zijn tijdens de Centrop Sales, een landelijke optiekbeurs, uitgereikt. Peter Vermeulen, CEO van Procornea, heeft de Award in de vorm van een sculptuur en oorkonde in ontvangst genomen: “We zijn blij met het vertrouwen dat onze cliënten via de online enquête kenbaar hebben gemaakt. Ik ben trots op ons team, dat zich continue enthousiast en gedreven voor de hoogste klanttevredenheid inzet.”

Het Centrop is een van de inkooporganisaties voor zelfstandige opticiens in Nederland. De aangesloten ondernemers exploiteren ruim 450 winkels. Daarnaast biedt Het Centrop ondersteunende services om de positie van de zelfstandige opticien te versterken.

Tijdens de Centrop Sales heeft Procornea tevens een nieuwe zachte maandlens gepresenteerd: BYO Comfort. Deze lens is uitsluitend verkrijgbaar via contactlensspecialisten en optometristen, die via de store locator op BYO.nl vindbaar zijn. Op facebook.com/byocomfort is een ludieke actie gestart voor consumenten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.