Home / Regio / Geslaagden examens Het Rhedens

Geslaagden examens Het Rhedens

DIEREN / ROZENDAAL –De examenleerlingen van het Rhedens in Dieren en Rozendaal hebben vorige week ook hun uitslag gehoord. Velen van hen slaagden voor hun middelbare school diploma.

Voor VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren), sector Economie, afdeling handel en administratie slaagden uit Dieren Ahmed Darar, Youri Regelink, Coen van Zadelhoff en uit Brummen Tessa Buitenhuis. Voor de Sector Techniek, afdeling techniek breed slaagden uit Velp Deveny Agterberg, uit Rheden Danimo Petrenko, Bryan van den Toorn, Niels Verkerk, uit Dieren Kevin van Workum, uit Doesburg Shane Bleasby en uit Brummen Roos Hamer. Voor de sector Zorg en Welzijn, afdeling zorg en welzijn
Uit Dieren Kaylee Gorter, uit Doesburg Manuela Hofman, Merve Söylemez, uit Brummen Maxime de Jong, uit Eerbeek Jalisa van Eldik, Danique Schotpoort, Maryam Al Shacargi, en uit Didam Kim van Staveren.

Voor VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren) Sector Economie, afdeling handel en administratie slaagden uit Rheden Mick van der Mee, uit Dieren Selcan Aydemir, Merve Baştuĝ, Tubanur Çiftçi, Thijs van Swieten, Matthijs Timmer, uit Ellecom Jan van der Mark, uit Spankeren Tommy Uenk, uit Doesburg Onur Çiçek, Sebri Kelati, uit Eerbeek Jelmer Monsma en uit Hall Selena Dusink. Voor de Sector Techniek, afdeling techniek breed
Uit Rheden Remi Meijer uit Dieren Sven Buizer, Owen Corporaal, Wouter Doornbos, Stefan Leenders, Ilona Zimmerman, uit Laag-Soeren Dominic Dullemond, uit Spankeren Henkie Gerrits, uit Doesburg Percy Masseling, Maikel Nijboer, Damian Stavast, uit Olburgen Mika Waarnink, uit Eerbeek Jermain Brandenburg, Björn van den Brink, Sander Bruil, Gert-Jan Klomp, Bjorn van Tongeren, uit Hall Sverre Schotpoort, uit Velp Romée Peters, uit Rheden Sharon van Brink, Bente Jansen, Sascha Krähe, Kimberly van der Meijde, uit Dieren Daphne Besemer, Lindsey Gorter, Nikki van der Hoeven, Chayenne Kleuver, Madelon Langhorst, Enes Olgun, Gizem Tinaz, Sanne Vos, Anne van der Werf, uit De Steeg Lianne Kreuzen, uit Ellecom Thomas Hendriks, uit Spankeren Willemijn Treep, uit Doesburg Heidi Haring, Tessa Henze, Kimberly Huntink, Eva Menke, Demi Pieters, Laura Tiemissen, Rachelle Vos, uit Rha Margit Holland, uit Brummen Sandra Ziens, uit Eerbeek Arjan Bouknegt, Nienke Havekes, Nora Katerberg, Mariska Lammers, Roos Linthorst, Karen van Loen, Charèl van Luttikhuizen en Daniëlle Peelen.

Voor het VMBO Theoretische Leerweg (locatie Dieren), Sector Economie, uit Velp slaagden Lara van Gaalen, Olivier Smits, uit Rheden Thomas Janssen, Lisanne Meijer, Romy Menting, Jasper Westhof; uit Dieren Sophie van Dillen, Umut Erkus, Jeroen de Groot, Laura van de Haterd, Daphne van der Heijden, Job Koenders, Jaeike Nijen Twilhaar, Esmée Ruizendaal;, uit Ellecom Ezra van Loon, uit Spankeren Lisa Leeflang, Caylee Welling, uit Doesburg Erinn Burgers, Kachung Li, Lotte Schuurman, Megan Teunissen, Marith Tieman, Jaimy Wetzer, uit Eerbeek Gabriëlle Bouwhuis, Madelief van Ginkel, Megan Jansen, Joren Koetsier.
Sector Landbouw, uit Rheden Rianne Jansen, uit Dieren Tim Beune, Roy Cornelissen, Ertugrul Hardal, Irene Kemperman, Rowena Kolk, Lisanne Materman, Liza Pieterse, uit Laag-Soeren Sietze Gerritsen, Annemieke Liefstingh. Voor de Sector Techniek uit Velp Max van der Pluijm, uit Rheden Pieter Bluemink, Daniel Brons, Rick Wegkamp, uit Dieren Bas Derickx, Mano Kuipers, Matthijs van de Sande, uit Ellecom Niek Verbruggen; uit Doesburg Loes Houwer, Sarah Smeijer, Marc de Vries; uit AngerloVincent van Buuren.
Sector Zorg en Welzijn, uit Velp Fleurien Bosveld, uit Rheden Koen Evers, Marrit Jansen, Julian Jurriens, Erna Skenderovic, uit Dieren Lynn Alberts, Loes Beinema, Lisa-Mary Botterman, Seher Çiftçi, Ayse Demir, Nick Dix, Samet Dogan, Aysegül Dogançay, Meryem Elarslan, Marloes Huhnholz, Sabine Huhnholz, Denise van Ingen, Marijke Iterson, Susan Luimes, Lars Meijer, Sanna Olijslager, Yasmeen van Ommeren, Loïs Pieper, Poeka Sips, Kim Stoltenborg, Julia van der Veen, Sanne Veldhuizen, Romy Vos, Stan van der Werf, Lars Wichman; uit Ellecom Annefie Keij, Eva Vos; uit Spankeren Naomi Barink, Linsey Verheul; uit Laag-Soeren Sebastiaan ter Rele; uit Doesburg Salma Bakridi, Colin Bean, Kimberley Berendonk, Daan Beumer, Suzan de Boer, Lianne Gerritsen, Romay Hendriks, Daphne IJsselstijn, Eka van Kempen, Ricardo Kerseboom, Marit Surenbroek; uit Olburgen Edith Gerritsen; uit Brummen Loena van de Bree, Marwa Mangal; uit Eerbeek Cheyenne Brandenburg, Anouk Streppel, Shana Uiterweerd.

Voor HAVO (locatie Rozendaal), Profiel Cultuur en Maatschappij slaagden uit Rheden Linda Bockhoven, Sanne Daniël; uit Dieren Hannah Rekveldt; uit Ellecom Esmay Arnoldus; uit Giesbeek Andrea Veenbrink; uit Olburgen Roos te Kamp. Voor het Profiel Economie en Maatschappij uit Velp Guido Eggink, Stijn Korteling, Debby Steunenberg; uit Rheden Mark van Binsbergen, Elwin Hodzic, Eloy Lischer, Tijs Peters; uit Dieren Rogier Arentshorst, Charlotte Bakker, Thom Ditewig, Mika Harmsen, Jelmer van Helvoort, Ralph Huhnholz, Jeroen Karels, Sander Nikkels, Marco Theunissen; uit De Steeg Renske Ouwerkerk; uit Ellecom Yvonne Hakken, Lars Stuiver, Marlot Stuiver; uit Spankeren Stijn Gerritsen; uit Laag-Soeren Carlijne Peeks; uit Doesburg Nick Okhuijsen, Rinus Robaard; uit Lathum Amaan Mussani; uit Eerbeek Alenka van Ee. Voor het Profiel Economie en Maatschappij & Cultuur en Maatschappij, uit Dieren Maaike Talen. Voor het Profiel Natuur en Gezondheid uit Velp Arezoe Hoesseinzada, Thijmen van Kooten, Maureen Naber, Ellis van Rooij, Ike Teunissen, Aart Wijnstekers; uit Rheden Roel Koper, Daphne de Vos; uit Dieren Rick Cohen, Dustin Jacobs, Wouter Lamboo, Max Pleysier, Myrthe van der Werf; uit Ellecom Rick Hinfelaar; uit Laag-Soeren Rein Arnoldussen, Wander Bück; uit Leuvenheim Sahline Schaaf. Voor Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid uit VELP: Jeroen Beekman, Josephine de Haer, Karlijn Janssens, Régiano Lamberts, Stan Rooseboom, Frans Wellink; uit Rheden Niek van Binsbergen, Guido van Oorschot, Olivier Steur; uit Dieren Sophie Jansen.

Voor VWO (locatie Rozendaal) Atheneum, Profiel Cultuur en Maatschappij uit Velp Charlotte Romp; uit Rheden Daniël de Jong; uit Doesburg Thirza Scholten. Voor Atheneum, Profiel Economie en Maatschappij uit Velp Jan Clerkx, Alexander Knot, Willem Looijen, Merlijn Neuteboom, Matthieu Peters, Mirthe Schuurkamp; uit Rozendaal Isabelle van Wassenaer; uit Dieren Marije Pöpping; uit Laag-Soeren Pauline Veenbergen. Voor Atheneum, Profiel Economie en Maatschappij & Cultuur en Maatschappij uit Velp Claartje König. Voor Atheneum, Profiel Natuur en Gezondheid, uit Velp Eline Berends, Fabian Reichwein, Ernst de Vries, Rosa Wijnstekers; uit Rheden Mark Schmitz; uit Dieren Merel Demmink, Jette Kranenburg; uit Giesbeek Thomas Amorij. Voor Atheneum, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid uit Velp Onno Okkinga, Stan van Suijlekom; uit Rheden Tim Jansen, Lezma Sulayman, David van ‘t Wout; uit Dieren Tom van Leeuwen; uit De Steeg Mattijn Kreuzen; uit Ellecom Sofie van Dijk; uit Doesburg Ben van der Woerd. Voor Gymnasium, Profiel Cultuur en Maatschappij, uit Velp Douwe Volmerink; uit Ellecom Luke de Bruijn; uit Giesbeek Lotje Nouse.. Voor Gymnasium, Profiel Economie en Maatschappij uit Velp Rens van Dijken, Judith Nispeling; uit Dieren Julia de Graaf; uit Ellecom Jolisa Brouwer; uit Spankeren Maxime Beens; uit Giesbeek Kevin Knipmeijer.
Gymnasium, Profiel Natuur en Gezondheid, Uit Velp Nino Papa; uit Dieren Nicole Brouwer, Jeroen Koenders, Veroniek Pieper, Lindy van Scharrenburg; uit Laag-Soeren Menno Liefstingh; uit Doesburg Thomas de la Combé. Voor Gymnasium, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid uit Velp Felix van Berkestijn; uit Dieren Roos Beinema, Danien Kool; uit Ellecom Isali Kant; uit Doesburg Ymke Janse, Bent Schleipfenbauer; uit Giesbeek Elianne Amorij.

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.