woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeZutphenPasar Malam in Hanzehal

Pasar Malam in Hanzehal

ZUTPHEN – Op 24 en 25 mei is het dan zover. Zutphen kleurt en geurt dan weer helemaal Indisch! Op die twee dagen wordt er in de Hanzehal een Pasar Malam gehouden, een tropische jaarmarkt met tientallen kraampjes met exotische artikelen uit voornamelijk Aziatische landen. Maar ook het lekkere Indische eten ontbreekt niet en er treden allerlei kleurrijke artiesten op. Een gezellig tropisch uitje voor jong en oud!

Het is alweer 10 jaar geleden dat er in Zutphen een Pasar Malam wordt georganiseerd. De organisatie Pasar Oost West vindt het daarom weer hoog tijd voor dit feestelijke evenement in de Hanzestad. Op de pasar (markt) kan het publiek heerlijk slenteren langs de vele standjes en van het lekkere Indische eten en drinken proeven. Er is een grote variëteit aan stands. En na het winkelen op de Pasar is het uitrusten bij het podium om bijvoorbeeld te kijken naar een optreden van het Balinese dansgezelschap DwiBhumi of dansgroep Orchidee. Iedere dag speelt er een band; op zaterdag is dat de formatie Reboot en op zondag Hot News.
Pasar Malam in de Hanzehal in Zutphen is zaterdag 24 mei open van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 25 mei van 12.00 tot 19.00 uur. Voor korting op de toegangsprijs ga naar de website www.pasaroostwest.nl.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...