Nu ook Vega Vrijdag bij De Loenermark

LOENEN – Toen Hans en Sandra Jurriëns ruim een jaar geleden Hotel en Restaurant de Loenermark in Loenen overnamen, hebben ze de zaak voortvarend opgepakt. Ze bliezen de horecagelegenheid nieuw leven in en kijken tevreden terug op het eerste jaar.

“De zaken gaan voorspoedig”, aldus Hans Jurriëns. “Toen we vorig jaar begonnen, was de hotelbezetting ondermaats. Kijk nu eens op het bord, bijna alle sleutels zijn weg, slechts twee kamers onbezet!” Jurriëns maakte De Loenermark weer tot een bloeiend hotel. De kamers zijn opgefrist en van de bedrijfswoning maakte hij een suite. “Dat is vooral handig voor mensen die langer blijven, we krijgen regelmatig gasten die werkzaam zijn voor de papierfabrieken in Eerbeek, maar ook hadden we toeristen uit Oezbekistan die twee weken bleven.” Dit soort boekingen komen met name tot stand via internet, waar De Loenermark nu overal is te vinden.
Voor mensen uit de omgeving is het vooral van belang te weten dat het restaurant weer in oude luister is hersteld. De Loenermark serveert een heerlijk menu met herkenbare gerechten, maar dan net even anders gepresenteerd. Gasten kunnen zelf hun gerechten à la carte kiezen, maar ook gebruik maken van het maandelijks wisselende driegangenkeuzemenu voor 26,50 euro. Nieuw is de Vega Vrijdag, een initiatief waar het stel graag aan meewerkt. “Vaak is er nauwelijks keuze voor vegetariërs in restaurants”, zegt Hans. “Met de Vega Vrijdag willen we vegetarische gerechten goed presenteren en laten zien dat je ook vegetarisch erg lekker kunt eten.” Tijdens de Vega Vrijdag krijgen gasten een driegangenmenu voor 26,50 euro, met een extra voorgerechtje van het huis. De eerste Vega Vrijdag is op 25 april en wordt een bijzondere. Een verhalenverteller vergast de eters op spannende Veluwse sagen en legenden. Deze avond begint om 18.00 uur en wie mee wil eten, dient even te reserveren.
Naast dit alles kunnen gasten bij De Loenermark terecht voor feesten en partijen, catering, steengrillen, barbecue, high tea, babyparty’s of gewoon een lekker drankje op het terras.

www.loenermark.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.