Muziek en gekkigheid bij Mondolia

OOSTERHUIZEN / KLARENBEEK – Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen houdt op zaterdag 22 maart haar jaarlijkse uitvoering bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek. De voorbereidingen voor de uitvoering zijn al maanden in volle gang. Alle leden zetten hun beste beentje voor om een gevarieerd en gezellig programma te brengen met voor elk wat wils. De vereniging heeft een beginnergroep, een jeugdorkest en een A-orkest. Naast muziek maken houden zij ook van gekkigheid. De jaarlijkse uitvoering sluiten zij dan ook af met sketches en liedjes, waarbij een lach en een traan elkaar zullen afwisselen.
De uitvoering begint om 19.30 uur, in de zaal van De Nieuwe Zweep te Klarenbeek. De zaal is om 18.30 uur open. Voor toegangskaarten Riet de Koning, telefoon 055-3600168.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.