Home / Hoog-Keppel / Nieuwe sponsor Dames 2 Focus

Nieuwe sponsor Dames 2 Focus

HOOG-KEPPEL – All Sportswear uit Lathum, tevens de nieuwe kledingleverancier, sponsort Dames 2 van volleybalvereniging Focus uit Hoog-Keppel. Het tweede team speelt, net als Dames 1 in de Promotieklasse. Op de foto staan van links naar rechts: trainer/coach: Joyce Wentink, Ellen Pelgrom, Caroline Evers, Corinne Janssen, Rosa vd Broek, Bo Teunissen Lynn Teunissen, Chantal Sesink en Esther Volkers.Op de foto ontbreken Irene de Rooy en Petra Koert.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.