Home / Rheden / Eerste kwartaalnummer Ambt & Heerlijkheid

Eerste kwartaalnummer Ambt & Heerlijkheid

RHEDEN / ROZENDAAL – In het jaar 2014 wordt door de Oudheidkundige Kring stilgestaan bij het zestigjarig jubileum van de kring. Ook in het ledenblad Ambt & Heerlijkheid wordt daar, in één van de volgende nummers, aandacht aan geschonden. In de zojuist verschenen maarteditie van Ambt & Heerlijkheid wordt dit ook aangekondigd.

Daarnaast staat in dit nummer een uitgebreid verslag van Het Ontzet van de Veluwe. Duizenden bezoekers waren getuige van dit fraai nagebootste spektakel, dat plaatsvond bij landgoed Rhederoord. Verder onder meer een artikel in het blad over melkfabrieken en modelhoeves in Velp en de geschiedenis van de uitkijktoren bij de Prins Willemberg in Dieren, die ooit was ingericht als observatiepost voor vijandelijke vliegtuigen. Het blad kost 4,25 euro en is verkrijgbaar bij boekhandel Jansen & De Feijter in Velp, Bruna in Velp en Dieren en The Read Shop in Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.