Home / Bronckhorst / Taxiservice naar het stembureau

Taxiservice naar het stembureau

BRONCKHORST – De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Het CDA, afdeling Bronckhorst vindt het belangrijk dat mensen hun stem uitbrengen op de partij van hun voorkeur. Dit keer is de zorg een belangrijk onderwerp en daarom is het vooral van belang dat mensen die afhankelijk zijn van ondersteuning en zorg kunnen gaan stemmen. En juist de mensen uit deze groep zijn niet altijd in de gelegenheid zelfstandig de stembus te bereiken. Het CDA biedt daarom een taxiservice aan op woensdag 19 maart. Wie hier gebruik van kan maken, kan dit opgeven bij Jannie Rexwinkel – van den Berg, tel. 0575-463476 of 06-51633740 of j.rexwinkel@cdabronckhorst.nl. Zij maakt dan een afspraak voor de ochtend of de middag. De partij benadrukt: CDA Bronckhorst biedt u deze service; uw stem bepaalt u zelf.

www.cdabronckhorst.nl
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.