Home / Hoog-Keppel / Nieuwe shirts voor Focus Dames 1

Nieuwe shirts voor Focus Dames 1

HOOG-KEPPEL – Volleybalvereniging Focus uit Hoog-Keppel speelt sinds januari in nieuwe shirts, die de dames hebben gekregen van Schildersbedrijf Henk Teunissen uit Drempt. Ook staat ALL Sportswear uit Lathum op de shirts en sponsoren zij de broekjes van de dames. Het eerste damesteam speelt Promotieklasse en staat op een mooie vijfde plek. Op de foto staan van links naar rechts: Petra Rexwinkel, Nienke Huntelaar, Imre Nickmann, trainer/coach George Martens, Sponsor Henk Teunissen, Nefer Koenders, Mariëlle Roerdinkveldboom, Sacha Teunissen en Corine Huisintveld. Op de foto ontbreken Tamara Bosman en Carolien Bosman.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.