Home / Bronkhorst / KV Mélynas Domatrac in voorbereiding korfballessen op scholen

KV Mélynas Domatrac in voorbereiding korfballessen op scholen

BRUMMEN – Het afgelopen jaar hebben leden van korfbalvereniging Mélynas Domatrac op alle scholen in de Gemeente Brummen korfballessen verzorgd tijdens de schoolgymnastiek. Aan het eind van de lessen werd in september een schoolkorfbaltoernooi gehouden. Nu het voorjaar weer in aantocht is, is met de hulp van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond aan een groep jeugdleiders instructie gegeven over lesgeven, en gebruik maken van materialen. De instructie werd gegeven door Dolf Nijbroek, die de aanwezigen zichtbaar inspireerde. Speciaal voor de schoolkorfballessen is een werkgroep gevormd, die met veel enthousiasme de komende tijd aan het werk gaat. Binnenkort zal voor de groepen drie en vier korfballes op het gymnastiek rooster staan, uitgevoerd door de vrijwilligers van KV Mélynas Domatrac.

E-mail. schoolkorfbal@kvmelynas.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.