Home / Eerbeek / PvdA Tweede Kamerlid Yasemin Çegerek bezoekt Eerbeek

PvdA Tweede Kamerlid Yasemin Çegerek bezoekt Eerbeek

EERBEEK – Zaterdag aanstaande, 8 maart, komt Yasemin Çegerek, Tweede Kamerlid voor de Partij van de Arbeid, naar Eerbeek. In de Tweede Kamer heeft zij onder meer milieu in haar portefeuille. Belangrijk doel van haar bezoek is haar inzicht te verschaffen in de papierindustrie en alles wat daarmee samenhangt.

Als eerste worden de innovatieactiviteiten van Industriewater bezocht. Onder de bezielende leiding van de heer Hulshof is Industriewater een van de meest innoverende bedrijven in de omtrek. Een uitgelezen mogelijkheid om strubbelingen rondom een innovatietraject met Yasemin Çegerek te bespreken, een innovatietraject welke door landelijke maatregelen gefrustreerd is geraakt.
De positie van de papierindustrie in zijn algemeenheid en vooral die in Eerbeek zal worden toegelicht door de heer Steinkellner van Mayr-Melnhof. Tijdens een bezoek aan de fabriek kan Yasemin Çegerek een indruk opdoen van het werk in een papierfabriek.
Als afsluiting van haar bezoek aan Eerbeek zal een bezoek gebracht worden aan de moskee in Eerbeek. Yasemin zal daar in open gesprek gaan met de Turkse inwoners van Eerbeek, om de verbondenheid met de Turkse gemeenschap te versterken.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.