Home / Velp / Proef met kunststofinzameling

Proef met kunststofinzameling

VELP / DIEREN – De gemeente Rheden plaatst als proef twee bovengrondse verzamelcontainers voor kunststof. Deze komen op het parkeerterrein bij de Jumbo aan de IJsselstraat in Velp en naast het parkeerterrein van het Callunaplein in Dieren. De containers worden naast de bestaande glascontainers geplaatst.

Door deze plaatsing wil de gemeente aan inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het kunststof afval te bewaren de mogelijkheid bieden om kunststof¬ verpakkingsafval in te leveren. De proef komt naast de huidige inzamelmethode met plastic zakken. Na een half jaar vindt er een evaluatie plaats en kijkt de gemeente of de proef een vervolg krijgt.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.