Home / Woeste Hoeve / Herdenking bij Woeste Hoeve

Herdenking bij Woeste Hoeve

BEEKBERGEN – Stichting Monument Woeste Hoeve houdt zaterdag 8 maart de jaarlijkse herdenking bij het monument nabij Beekbergen. De herdenking begint in restaurant de Woeste Hoeve, vanaf 12.00 uur wordt er een kop koffie of thee aangeboden. Om 12.30 uur kan men luisteren naar de toespraak van de nieuwe voorzitter Harry Blom. Hierna maken de deelnemers een stille tocht naar het monument voor een korte plechtigheid.
 

Lees ook

Het verdriet slijt nooit

WOESTE HOEVE – Voor het tweede jaar op rij werd de herdenking bij de Woeste …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.