Home / Eerbeek / Teunissen haalt bakzeil over voorlopige voorziening

Teunissen haalt bakzeil over voorlopige voorziening

EERBEEK / ARNHEM – Woensdag heeft bij de rechtbank in Arnhem een zitting plaatsgevonden over het ingediende verzoek om een voorlopige voorziening ten aanzien van een eerder ingediend handhavingsverzoek. Dit verzoek was gericht tegen Schotpoort Transport Groep en ingediend door Hans Teunissen, beiden uit Eerbeek.

De rechter heeft het verzoek niet-ontvankelijk verklaard, omdat aan het verzoek geen lopende bezwaar- of beroepsprocedure ten grondslag lag. Hierdoor kan de rechter niet tot een inhoudelijke behandeling van de zaak toekomen. Er is geen hoger beroep mogelijk tegen deze uitspraak.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.