Home / Bronkhorst / Met de Zonnebloem naar het Oude Ambachtenmuseum

Met de Zonnebloem naar het Oude Ambachtenmuseum

BRUMMEN – Op 26 februari  heeft de Zonnebloem afdeling Brummen voor 21 gasten onder begeleiding van 8 vrijwilligers een bustocht georganiseerd naar Terschuur alwaar het Oude Ambachtenmuseum werd bezocht. Onder het dak van het historische gebouw zijn over verschillende niveaus 160 oude ambachten uitgebeeld. Verscheidene gasten konden zich uit hun eigen jeugd of dat van hun ouders nog de uitgestalde objecten herinneren. Een van de gasten kon haar indertijd geschonken mutsen van de ouderlijke boerderij in een vitrine terugvinden. De lunch was uitgebreid en zelfs met special diëten was rekening gehouden. De gasten hebben genoten van alle gezelligheid met elkaar .Leuke dingen gaan altijd te snel voorbij, de dag was dus zo weer om! De afdeling Brummen van de Zonnebloem kan terugkijken op een geslaagde activiteit. Wilt u ook iets voor een medemens betekenen: wordt vrijwilliger van de Zonnebloem! Voor informatie kunt u contact opnemen met Rik van Tongeren via email: rikvantongeren@gmail.com of 0575-560700.

 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.